Иван Таков беше вписан в Агенция по вписванията като председател, представляващ Градски

...
Иван Таков беше вписан в Агенция по вписванията като председател, представляващ Градски
Коментари Харесай

Иван Таков е вписан като председател на Градския съвет на БСП в София в Агенцията по вписванията

Иван Таков беше вписан в Агенция по вписванията като ръководител, представляващ Градски съвет на в София. Така от през днешния ден той изцяло законно още веднъж е на поста, на който беше определен на последната изборна Градска конференция, извършена през април 2022 година, оповестиха от пресцентъра на - София.

Иван Таков подаде документи за регистриране в БУЛСТАТ регистъра предходната седмица, откакто получи формалното решение на Общопартийната контролна комисия (ОПКК) в. Членовете на Партийния съд заседаваха на 29 юни. Тогава те разгледаха всички постъпили сигнали за нарушавания и за липса на кворум на пленума на Националния съвет, извършен на 25 февруари 2024 година Именно на него беше натрапен предварителният цикъл доклад и избори в Градската организация на в София и в Бургас. 

На съвещанието на ОПКК изцяло единомислещо членовете взеха решение, че законна администрация на Градската организация на в София е тази, която е била до 25 февруари 2024 година В протокола от съвещанието в 19 точки бяха разказани констатациите на нарушавания. Сред тях има жестоко тъпчене на уставните правила и фалшификации.  

След решенията на ОПКК Иван Таков незабавно организира заседание на законния Председателски съвет в - София. 

" В късния следобяд през днешния ден съм свикал съвещание на законното Изпълнително бюро на - София, а в идващите дни следва и Градски съвет, сподели Иван Таков. - От съвещанието на Националния съвет на 15 юни тече цикълът доклад и избори в партията и ние нямаме никакво време за губене. Трябва да дадем опция на главните партийни организации да стартират да организират събрания, с цел да влезем в поставените периоди. Предстои ни доста работа, по тази причина нямам нито време, нито предпочитание да се връщам обратно. Целта ми е час по-скоро да успокоим Градската организация и да концентрираме всичките си сили в градивни дейности, вместо да ги пилеем в интриги и дребни междуличностни разпри ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР